El DSV-Volei Sant Cugat supera el Madrid Chamberí i somia amb la Copa de la Reina

Les santcugatenques s'allunyen del descens després de superar les madrilenyes per 3 a 1


  • Comparteix:

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat supera (3-1) el Madrid Chamberí a la jornada 10 de la Lliga Iberdrola i obre una escletxa de set punts amb la zona de descens. Les santcugatenques han fet un partit brillant en tots els sets, excepte en el segon on les madrilenyes han estat superiors. Les de Rafa Ruiz es jugaran l'accés a la Copa de la Reina la propera jornada quan visitaran la pista del Sayre canari.

Les santcugatenques han tingut una posada escena en el primer set fulgurant. Efectives a la xarxa, un bloqueig contundent i aprofitant les errades defensives de les madrilenyes que no han trobat en cap moment el seu lloc a la pista. Les de Rafa Ruiz han estat una piconadora i s'han endut el primer parcial per 25 a 16.

En el segon període, canvi d'identitat de les vermell-i-negres. Les madrilenyes han lluit potencial ofensiu i s'han imposat per un contundent 17 a 25.

La reacció de les locals no s'ha fet esperar. Dominadores a la xarxa i efectives en el bloqueig són sinònims de bons resultats. Dit i fet. 25 a 17 per a les santcugatenques.

En el quart set, remuntada del Volei Sant Cugat amb un 5 a 9 inicial per redreçar el rumb. 25 a 16 per a les de Rafa Ruiz. Set i partit per a les locals.

El tècnic, Rafa Ruiz, lloa la feina de l'equip i ressalta que "el primer objectiu és allunyar-se del descens" i "si arriba el premi de la Copa de la Reina serà benvingut".





Rafa Ruiz

La conseqüència de jugar bé ens dóna opcions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.