El DSV-Volei Sant Cugat guanya al Sayre canari per 0 sets a 3

Les santcugatenques s'han endut un matx molt igualat tot i que el resultat final no ho reflecteix


  • Comparteix:

Volei Sant Cugat celebrant un punt / Font: Volei Sant Cugat

Volei Sant Cugat celebrant un punt / Font: Volei Sant Cugat

El DSV-Volei Sant Cugat guanya (0-3) a la pista del Sayre canari en un matx molt igualat en el que el Volei Sant Cugat ha guanyat tots tres sets per només dos punts de diferència. Aquest era el partit corresponent a l'onzena jornada de la Lliga Iberdrola femenina de voleibol i amb aquesta victòria l'equip entrenat per Rafa Ruiz es manté en setena posició amb 16 punts.

El primer i el segon set han estat molt igualats però amb el Sant Cugat portant lleugerament la iniciativa en el marcador. S'anaven alternant punts guanyats i tots s'havien de treballar molt. Finalment el Sant Cugat s'ha endut els dos sets, el primer per (23-25) i el segon amb un marcador de (25-27).

El tercer set ha estat un pèl diferent. Les locals han anat per davant en tot moment i fins i tot han arribat a estar 6 punts per davant quan el marcador estava 18 a 12. Però, la reacció santcugatenca ha arribat a temps, i finalment en uns últims punts molt patits s'han endut el set i el matx per (25-27) i (0-3) respectivament.

El Volei Sant Cugat suma la tercera victòria consecutiva i amb setze punts les noies dirigides per Rafa Ruiz són setenes. Les santcugatenques iniciaran la segona volta de campionat aquest dissabte que ve quan rebran la visita de l'IBSA canari, segon classificat.




Rafa Ruiz

Hem agafat més distància amb els equips de sota i això ens dóna moral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.