El DSV Sant Cugat allarga la dinàmica victoriosa i somia amb el play-off pel títol

Les santcugatenques guanyen 3-0 a l'IBSA canari, tercer classificat, en un partit excels de les locals

El DSV Volei Sant Cugat guanya (3-0) a l'IBSA canari, tercer classificat, a la dotzena jornada de la Lliga Iberdrola. Les vermell-i-negres comencen la segona volta sumant la quarta victòria consecutiva i jugant un partit pràcticament perfecte. Camila Maldonado amb 14 punts i 5 bloquejos, i, Aina Berbel amb 10 punts, han estat les figures claus del partit.

Al primer set, les de Rafa Ruiz han sortit més endollades amb un parcial favorable de 5-0. Les vermell-i-negres han fet molt bons punts i començaven a agafar un marge important al lluminós quan el tècnic rival ha demanat temps mort. La dinàmica del partit hi ha canviat gràcies als errors prop de la xarxa de les locals i els encerts dels rivals. Per un moment, les canàries han capgirat el marcador.

Rafa Ruiz, atent, ha demanat un temps mort i el partit ha tornat a decantar-se per a les locals. Amb un parcial final de 8 a 1, les vermell-i-negres s'han endut el primer set per 25-20.

Al segon set, el bon joc ofensiu de les santcugatenques les ha permès situar-se per sobre al lluminós malgrat l'encert espectacular de les rivals. Però, la bona dinàmica del DSV Sant Cugat ha continuat, gràcies sobretot, als encerts en els bloquejos i les rematades. Finalment, després de no permetre que les rivals anotessin, s'han endut el segon set per un còmode 25-13.

En el darrer set del partit, les santcugatenques han seguit amb el nivell excel·lent dels altres sets. Tot i que el marcador ha continuat sent ajustat la resta del set, les locals sempre eren un o dos punts per sobre. Al final, les vermell-i-negres han agafat un marge suficient per endur-se el tercer set i el partit amb un 25-19.

El tècnic, Rafa Ruiz, s'ha mostrat molt content i satisfet amb les seves jugadores, ja que han fet "un partit brillant" i no han comès "errors".

La propera jornada, les santcugatenques visitaran la pista del líder, l'Avarca de Menorca. Les de Rafa Ruiz són, ara mateix, setenes a la classificació, molt a prop del play-off pel títol.