El segon equip del DSV Voleibol Sant Cugat acaba l'any líder

Les santcugatenques guanyen per 3 sets a 1 a l'Energía Sóller de Mallorca

El segon equip del DSV Voelibol Sant Cugat guanya (3-1) a l'Energía Sóller de Mallorca en l'onzena jornada de la Primera Nacional Grup B. Les santcugatenques acaben l'any líders a la classificació gràcies a l'ensopegada del CN Sabadell per (0-3) davant el Barça, proper rival de les vermell-i-negres.

Al primer set, les santcugatenques han començat molt millor que les rivals i han situat un parcial favorable de 15 a 2. La superioritat de les locals s'ha notat en tot el primer set, en cap moment, han deixat cap opció d'intent de remuntada a les mallorquines. Ràpidament, el segon equip del DSV Sant Cugat s'ha endut el primer set per 25 a 10.

En el segon set, les mallorquines han sortit molt més endollades i han mostrat una millor versió que en el primer set. Malgrat la igualtat en el matx, les vistitants han pogut agafar un marge suficient mitjançant molt bons punts a prop de la xarxa. Finalment, s'han endut el segon set per 18 a 25.

El tercer set ha estat un calc del primer, les vermell-i-negres han realitzat un parcial de 6-0 que les ha permès distanciar-se en el lluminós. Els errors de les visitants, junt amb les rematades excel·lents de les de Lucho Martín, les ha permès endur-se el tercer set per un còmode 25 a 22.

El darrer set del partit ha començat amb el Sóller per davant al marcador. Els errors de les locals permetien a les mallorquines somiar amb el tie break, però les vermell-i-negres han reaccionat i quan el partit s'ha igualat en un 20 a 20, les santcugatenques han demostrat que volien endur-se el matx i han acabat guanyant 25-22.

El tècnic, Lucho Martín, s'ha mostrat força content malgrat que en el segon i en el quart set "hem estat molt irregulars". A més, està satisfet per "la garra" que han tret les seves jugadores per remuntar en el darrer set.

La propera jornada, el 16 de gener del pròxim any, les santcugatenques rebran al Barça. El segon equip del DSV Volei Sant Cugat buscarà una nova victòria que les permeti seguir líders i optar a una de les dues places que les permeti disputar el play-off d'ascens.