El DSV Voleibol Sant Cugat atropella el Madrid Chamberí i somia amb la sisena plaça

L'equip es refà de la derrota davant l'Alcobendas i suma tres punts vitals


  • Comparteix:

Les santcugatenques sumen tres punts importants per assolir el seu objectiu / Font: DSV Voleibol

Les santcugatenques sumen tres punts importants per assolir el seu objectiu / Font: DSV Voleibol

El DSV Voleibol Sant Cugat ha guanyat (0-3) a la pista del Madrid Chamberí en la 17a jornada de la Lliga Iberdrola. Les de Rafa Ruiz, molt superiors en tots els sets, han completat un partit rodó. Aquesta victòria acosta l'equip a la sisena plaça que dona accés al play-off pel títol.

El matx ha començat força igualat, amb nombroses imprecisions i errors de sac per part dels dos conjunts. Tot i això, les visitants, mitjançant bones rematades i defenses encertades, han assolit una diferència irrecuperable per a les madrilenyes (14-22). L'equip ha sabut gestionar-la i s'ha endut el primer set (16-25).

La tendència positiva santcugatenca ha continuat en el segon període. Les de fora han aconseguit un avantatge de cinc punts (6-11) i han estat capaces de mantenir-lo durant tot el set, que en cap moment ha perillat. El resultat final ha estat de 19 a 25.

En el darrer set, el DSV Voleibol Sant Cugat ha sotmès les locals, que no han tingut cap opció de competir. Les de Rafa Ruiz, sobrades de confiança i convicció, han anat per feina i han fet un parcial de 15-25, evidenciant la diferència de nivell entre els dos equips.

L'entrenador admet que han jugat un partit "molt bo i complet", sobretot gràcies a la fortalesa i solidesa de les noies. Explica que són tres punts "merescudíssims" que permeten l'equip "seguir lluitant pels objectius".

Amb aquest triomf, les santcugatenques sumen tres punts i s'apropen al sisè lloc. La setmana vinent rebran el Kiele, tercer classificat.


Rafa Ruiz

Ha estat un partit molt bo i complet, no els hi hem donat cap opció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.