Ana Newsome: 'El DSV- Volei Sant Cugat vol fer història i assolir la sisena plaça'

La jugadora vermell-i-negra ha analitzat la temporada de l'equip al programa Esport en Marxa


  • Comparteix:

Ana Newsome durant un partit / Font: Mireia Norberto

Ana Newsome durant un partit / Font: Mireia Norberto

La jugadora del DSV- Club Voleibol Sant Cugat Ana Newsome ha analitzat la temporada de l'equip al programa Esport en Marxa. Newsome ressalta que ningú s'esperava els bons resultats de l'equip després de la primera volta de campionat a la Lliga Iberdrola. 'La bona harmonia al vestidor, el bon treball del tècnic, Rafa Ruiz, i el bon joc' són les claus de la brillant segona volta. La jugadora sabadellenca valora la seva primera experiència a la lliga estatal 'com a molt positiva i amb ganes d'assolir el seu màxim nivell' després d'algunes temporades a la lliga universitària dels Estats Units.

ESCOLTA-HO

Newsome s'ha convertit en una de les jugadores més determinants del bon estat de forma de l'equip. Primera temporada al club santcugatenc i possibilitats de jugar el play-off pel títol, un fet històric per a l'entitat. La sabadellenca ha avançat que "tenen possibilitats de lluitar per la sisena plaça i el partit a la Rioja d'aquest diumenge marcarà el nostre futur a la competició".


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.