Com prepara psicològicament el DSV- Volei Sant Cugat la final d'aquest dissabte?

El psicòleg de l'equip, Albert Casorrán, creu que les rutines i hàbits del conjunt han de seguir en aquesta última jornada


  • Comparteix:

Cos tècnic del DSV- Volei Sant Cugat, preparats per l'últim partit / Foto: Mireia Norberto

Cos tècnic del DSV- Volei Sant Cugat, preparats per l'últim partit / Foto: Mireia Norberto

El psicòleg del primer equip del DSV- Volei Sant Cugat, Albert Casorrán, creu que el partit d'aquest dissabte davant el Cajasol, que pot definir entrar al play-off pel títol, és 'un partit més, la feina ja està feta i una oportunitat de fer un pas més' i creu que 'si el cojunt fa el que ha fet fins ara s'aconseguirà l'objectiu històric'. Casorrám també ha parlat sobre el paper del tècnic, Rafa Ruiz, ha de seguir 'el mateix guió de sempre i mantenir la màxima normalitat possible'.

ESCOLTA-HO

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat ha estat una de les primeres entitats que ha comptat amb els serveis del psicòleg esportiu Albert Casorrán al seu cos tècnic. El treball amb el tècnic, Rafa Ruiz, sempre ha anat lligat amb els aspectes tècnics i tàctics de l'equip.

Preguntant sobre què ha de fer l'equip? Casorrán ressalta que el més important és mantenir els hàbits i rutines de treball de tota la temporada. "Aquest partit és tan important com els altres que ja s'han jugat". "És recollir el premi del treball i amb un fet important, l'equip depèn d'ell mateix".








Albert Casorrán

És el partit més important com també ho han estat els altres.

Albert Casorrán

El Rafa ha de transmetre tranquil·litat i seguir el mateix guió de sempre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.