El DSV- Club Voleibol Sant Cugat fa història i jugarà el play-off pel títol

Les santcugatenques superen (3-2) el Cajasol i assoleixen una històrica cinquena posició


  • Comparteix:

El DSV- Club Volei Sant Cugat es classifica per primer cop en la història al play-off pel títol de la Lliga Iberdrola després de superar (3-2) el Cajasol a la darrera jornada de la competició regular. Les santcugatenques, cinquenes, jugaran davant l'Avarca Menorca als quarts de final al millor de tres partits. El primer enfrontament serà dissabte que ve a Valldoreix.

Festa grossa al pavelló de Valldoreix. Abraçades, balls, alegria i molta, molta felicitat per una entitat que després de 33 anys d'història situar el primer equip a l'elit del volei estatal. Les santcugatenques han fet una segona volta de campionat brillant i amb un joc excels.

El partit d'aquesta jornada defineix a la perfecció el que és aquest equip, una pinya dins i fora de la pista. Saber competir, saber patir i saber guanyar. Ingredients cuinats a foc lent per un arquitecte, Rafa Ruiz, que ha edificat un equip jove, de planter, però amb jugadores amb experiència a la categoria.

El lideratge de la capitana Camila Maldonado a la xarxa, la potència d'Aina Berbel i Raquel Brun juntament amb la qualitat d'una col·locadora Ana Newsome que juga un paper estel·lar ha contribuït a fer història. El creixement d'Alba Cardona, Natàlia Matamoros, Andrea Bové o Itziar López han potenciat una plantilla de gran rendiment.

El matx ha servit per veure una remuntada fulgurant de les locals que s'han imposat àmpliament per 25 a 20 en el primer. La reacció andalusa no s'ha fet esperar i s'han imposat en el segon (21-25) i en el tercer (22-25). Les de Rafa Ruiz han arribat al quart període amb l'aigua al coll, però han cimentat la remuntada en el treball d'equip.

Un 25 a 17 en el quart set i un tie break per 15 a 13 han senteciat el partit. La presidenta del DSV- Club Voleibol Sant Cugat, Maria Manen, ressalta la bona feina feta per les jugadores durant aquesta temporada.

El tècnic, Rafa Ruiz, ressalta que jugar el play-off és "un somni fet realitat" i és una feina de molta gent.










Maria Manen

Estem molt emocionats i molt orgulloses d'aquest equip.

Rafa Ruiz

Estic en una bombolla. Porto 14 anys al club i ja som un referent al volei estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.