El DSV- Volei Sant Cugat planta cara davant el Menorca, però cau eliminat del play-off

Les santcugatenques han jugat el primer play-off pel títol i han caigut per 2 a 0 als quarts de final


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto:Mireia Norberto

Imatge d'arxiu / Foto:Mireia Norberto

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat ha perdut (3-0) a la pista de l'Avarca Menorca i ha caigut eliminat als quarts de final pel títol de lliga. Les santcugatenques han perdut els dos enfrontaments davant les balears i tanquen una temporada històrica disputant els play-off per primera vegada a la seva història.

La història s'escriu de mica en mica i el DSV- Club Voleibol Sant Cugat ha escrit una pàgina d'or amb la classificació per al play-off pel títol.

Després de 33 anys s'ha assolit aquesta fita i no s'ha pogut assolir les semifinals per ben poc. Dos partits perduts amb entrega i treball on no s'ha pogut assolir cap victòria.

El partit decisiu ha caigut del bàndol menorquí amb aquell punt de sort que necessita un equip. Els parcials indiquen la màxima igualtat existent entre tots dos conjunts. 25 a 22, 27 a 25 i 26 a 24 indiquen que per petits detalls no s'ha empatat l'eliminatòria.

El pitjor del partit ha estat la lesió d'Aina Berbel al final del segon set. Caldrà conèixer l'abast amb proves mèdiques.

L'equip cau, però amb la cara ben alta i amb molt bones perspectives de futur. Una plantilla molt jove i amb jugadores experimentades que tenen molt recorregut.

Una campanya brillant i plena d'èxits. El tècnic, Rafa Ruiz, agraeix la feina feta per les jugadores i el cos tècnic.




Rafa Ruiz

Elles han sigut millors. Estem orgullosos de l'equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.