Rafa Ruiz renova com a tècnic del DSV- Club Voleibol Sant Cugat

El tècnic complirà la novena temporada consecutiva al capdavant del primer equip


  • Comparteix:

Rafa Ruiz seguirà una temporada més al capdavant del club santcugatenc / Foto: Mireia Norberto

Rafa Ruiz seguirà una temporada més al capdavant del club santcugatenc / Foto: Mireia Norberto

El tècnic del primer equip del DSV- Club Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, ha renovat per la propera temporada i complirà la novena campanya consecutiva al capdavant del conjunt vermell-i-negre. Ruiz ha assolit una fita històrica situant l'equip santcugatenc en cinquena posició i jugant els quarts de final pel títol de lliga per primera vegada. L'entrenador es mostra molt content de seguir a l'entitat i agraeix l'esforç que fa el club per tenir un equip altament competitiu.

Segueix l'idil·li entre el DSV- Club Voleibol Sant Cugat i Rafa Ruiz. El tècnic compleix 15 anys a l'entitat i 9 d'aquests són al capdavant del primer equip. Un ascens a Lliga Iberdrola, un triplet històric amb el juvenil a la temporada 2011-2012 guanyant Superlliga júnior, Campionat de Catalunya i Estatal són els èxits d'aquest referent del volei santcugatenc.

Ruiz ressalta que "no és fàcil seguir tants anys en un club de manera consecutiva i això demostra la confiança existent entre les dues parts". El tècnic també ha volgut destacar que "la continuïtat del seu cos tècnic és una part decisiva". "Un grup humà que m'ajuda a créixer diàriament i que sense ells no seria possible assolir èxits" afegeix Ruiz.

La renovació de la plantilla és una de les tasques més complicades després de la gran temporada assolida pel conjunt santcugatenc.







Rafa Ruiz

La continuïtat del meu cos tècnic és el més important per seguir al club.

Rafa Ruiz

Molt content de seguir a l'entitat i això demostra la confiança entre les dues parts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.