El DSV- Volei Sant Cugat, a punt per engegar la temporada de la consolidació

Les de Rafa Ruiz són un conjunt homogeni i reforçat amb noves incorporacions del planter


  • Comparteix:

El primer equip del DSV- Club Voleibol Sant Cugat és a punt d'engegar una nova temporada a la Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal, amb l'objectiu de consolidar-s'hi. 'Les sensacions són molt bones', reflexiona el tècnic de les santcugatenques, Rafa Ruiz, que és prudent, però, amb les aspiracions d'aquest nou curs: 'És d'hora per parlar', apunta en referència amb la possibilitat de tornar a colar-se en el play-off pel títol i de lluitar per classificar-se per competir en la Copa de la Reina.

"La lliga canvia i depèn de la resta d'equips", explica Ruiz quant a les possibilitats del seu equip aquesta temporada. En tot cas, anhela mantenir les bones dinàmiques del curs passat i sumar algun èxit. En tot cas, Ruiz creu que "consolidar-se és el primer pas", abans de pensar en la resta de possibilitats.

El DSV- Voleibol Sant Cugat engega la temporada amb una plantilla que manté bona part de l'estructura de l'any passat, amb la incorporació de jugadores provinents del planter i el fitxatge de Carlota Martínez. Aina Berbel, Andrea Bové, Raquel Brun, Camila Maldonado, Itziar Llobet, Marta Garcia, Natàlia Matamoros, Anna Newsome i Paola Soares segueixen de la temporada passada.

Les santcugatenques es posen en marxa en Lliga Iberdrola el 2 d'octubre a la pista del Leganés, equip nouvingut a la categoria. El primer partit que tindrà lloc a la pista de Valldoreix serà el següent cap de setmana, el 9 d'octubre, quan rebran el CV Barcelona.


Rafa Ruiz

La lliga cada any canvia i va en funció de com es reforcen els altres. És d'hora per dir els nostres objectius clars. La idea és mantenir el que vam fer l'any passat i fer un pas al front.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.