El DSV Volei Sant Cugat jugarà per tercer any consecutiu el play-off pel títol

Les santcugatenques han superat (3-1) el Sayre i finalitzen cinquenes la lliga regular


  • Comparteix:

El DSV Club Voleibol Sant Cugat s'ha classificat per jugar els quarts de final pel títol de lliga per tercer any consecutiu. Les de Rafa Ruiz han superat (3-1) el Sayre a la darrera jornada de la Lliga Iberdrola. Les santcugatenques finalitzen en cinquena posició i es consoliden entre els sis millors conjunts estatals. Les santcugatenques es veuran les cares amb el Cajasol andalús en una eliminatòria al millor de tres partits. El primer matx serà dissabte 25 de març al pavelló de Valldoreix i els altres dos enfrontaments 31 de març i 1 d'abril a terres andaluses.

Punt final i autèntica bogeria entre el cos tècnic, abraçades entre jugadores i molta emoció per assolir per tercer any consecutiu jugar el play-off pel títol. Les santcugatenques són la plantilla de Lliga Iberdrola amb més jugadores del planter, sense fitxatges estrangers i amb un dels pressupostos més baixos de la categoria. Mèrit enorme d'un club que segueix edificant el model de joc amb el planter com a eix vertebrador.

El matx ha demostrat el binomi afició i equip amb un pavelló de Valldoreix ple de gom a gom per viure un altre partit històric. El primer set ha estat un monòleg local amb una maquinària ofensiva letal i un 25 a 18 que ha evidenciat la mentalitat guanyadora santcugatenca. El segon període ha estat un calc del primer amb avantatge inicial de 4 a 0, però reacció canària al tram final de 17 a 19. Les santcugatenques s'han refet i el 25 a 22 ha afegit una mica d'èpica.

El tercer set ha estat de clar color canari amb un Sayre precís a la xarxa amb un Sant Cugat desconectat per moments i derrota al parcial de 16 a 25. El últim set ha estat el més igualat dels quatre amb un 15 a 15 que he evidenciat la lluita de poder a la xarxa. Finalment, 25 a 17 pel al DSV Volei Sant Cugat que ha certificat l'accés als quarts de final pel títol de lliga.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.