Superant el tràmit


  • Comparteix:

El Lubesa Sant Cugat derrota amb facilitat el Futbol Club Barcelona per zero sets a tres. Les santcugatenques aprofiten la victòria al camp del cuer per refer-se de les dues últimes derrotes.

Recuperar l'ànim i la confiança en el joc. Aquesta és la millor conclusió que es pot extreure de la visita local a Can Barça. Després de les dues darreres desfetes davant l'Esplugues i el Playa de Finestrat el conjunt santcugatenc necessitava una mica d'al·licient i aire fresc per afrontar la recta final del campionat, on lluiten per ser entre els cinc primers classificats.

Guanyar era obligat i les noies de Gervasio Stopiello s'han desfet del seu rival sense problemes, doncs la igualtat ha durat fins al 23 a 25 del primer set. A partir d'aquí, amb la tranquil·litat de saber-se guanyador, el Sant Cugat s'ha dedicat a sentenciar l'enfrontament per la via ràpida. Davant el pitjor conjunt de la lliga FEV, que a més ha hagut de farcir la convocatòria amb jugadores juvenils, el tècnic local també ha aprofitat per rotar la seva plantilla.

Una de les centrals de l'equip santcugatenc, Iris López, explica les claus de la victòria.

Iris López

Vam sortit amb molta més concetració i motivació que en altres partits. A més, el Barça és un equip jove i aixó es va permetre aprofitar la nostra experiència




Una victòria important ja que ara arriba un setmana de descans per al conjunt santcugatenc. D'aquí a quinze dies el Viladecans visitarà el Pav-3 en un matx que pot ser decisiu en la lluita pel cinquè lloc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.