CV Sant Cugat i Ajuntament treballen plegats per promocionar el voleibol


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat amb la col·laboració de l'Ajuntament, organitza la primera jornada de promoció del voleibol entre els escolars del municipi. L'activitat, adreçada a nens i nenes de 10 a 13 anys, tindrà lloc el divendres 23, aprofitant l'inici de les vacances de nadal.

El Club Voleibol Sant Cugat posa en marxa una nova iniciativa per tal de promocionar aquest esport entre els joves que practiquen altres disciplines esportives o fins i tot no fan cap esport. L'objectiu és donar a conèixer el volei a través de l'experiència directa durant unes hores.
El sotspresident del club, Miquel Martínez, es congratula de la bona resposat que ha tingut la iniciativa en la regiduria d'esports.

Miquel Martínez

Estem agraïts pel tracte i la sensibilitat que ha mostrat la regidoria d'esports cap aquesta iniciativa.


La jornada tindrà lloc divendres 23 al PAV-3 entre les 10 del matí i les dues de la tarda. Mati Heras, directora tècnica del CV Sant Cugat i responsable d'aquesta jornada detalla quin serà el funcionament de l'activitat.

Mati Heras

Treballarem distingint dues parts; una primera formant els grups i una segona en què participaran en un torneig, tots contra tots.


L'acte de presentació d'aquesta jornada, va tenir lloc divendres, presidit pel regidor d'Esports Xavi Cortés, qui va reiterar la importància que té el treball conjunt que es fa entre escoles, clubs i Ajuntament per tal de promocionar l'esport entre els escolars.

Xavier Cortés

L'Ajuntament contribueix amb la instal·lació, el PAV-3 i amb la difusió de l'activitat.


L'Ajuntament ha difós la informació a les escoles públiques i privades del municipi perquè els escolars que vulguin participar-hi s'inscriguin. També ho poden fer el mateix dia de la jornada.
No es descarta que per Setmana Santa pugui haver una segona jornada de promoció del voleibol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.