El Sant Cugat es desplaça a la pista d'un dels últims classificats, l'Algar Surmenor


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat viatja aquest cap de setmana a la pista de l'Algar Surmenor, amb ganes de treure's el mal gust de boca de la passada derrota. A priori l'Algar és un equip assequible, ja que és penúltim amb només dues victòries, però les santcugatenques no es volen refiar.

El conjunt illenc pot semblar un adversari fàcil per la seva classificació però el fet de jugar a casa li suposa un punt important al seu favor. La jornada passada va perdre en el desplaçament que va fer a la pista del Guadalajara per 3 sets a 0, el mateix resultat que va tenir el Sant Cugat com a local davant un dels millors equips de la lliga FEV. L'entrenador del CVSC, Xavier Perales, diu que no s'han de refiar, però que l'Algar Surmenor, en comparació a la primera volta, ha baixat bastant el seu nivell i rendiment.

Xavier Perales

És un equip que ens va guanyar a la primera volta amb un joc molt efectiu. Ara han baixat bastant en el seu joc i això ho hem d'aprofitar.


El CVSC no tindrà cap baixa i tot l'equip està preparat per intentar aconseguir una victòria que milloraria la classificació a la taula. Perales parla sobre el seu rival i comenta que és un equip sorpresa, ja que, segons ell, pot fer un partit molt bo o molt dolent. Depèn del dia.

Xavier Perales

És un equip que ens pot sorprendre, ja que li pot sortir un molt bon partit o no. És un conjunt irregular.


Aquest partit es disputarà avui dissabte a partir de les 6 de la tarda a la pista de l'Algar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.