EL CV Sant Cugat s'assegura la permanència després de derrotar el cuer

El Club Voleibol Sant Cugat guanya a l'Hospitalet per 3 sets a 1. Les noies de Xavier Perales juguen un partit poc brillant i acumulen molts errors, però al final imposen la seva qualitat individual davant del cuer de la categoria. Amb aquesta victòria, l'equip santcugatenc s'assegura la permanència a la lliga FEV.

EL CV Sant Cugat afrontava la vintena jornada de la lliga amb l'objectiu d'aconseguir una victòria que li assegurés la permanència. El rival era l'Hospitalet, l'últim classificat i que encara no coneixia la victòria. Tot i la debilitat del rival, les santcugatenques tenen molts problemes per guanyar, degut sobretot a la imprecisió en el seu joc. Al final, i després de més d'una hora i mitja de joc, victòria de les vallesanes per 3 sets a 1 (21-25, 25-19, 26-24 i 25-19).

El partit no comença gens bé per als interessos locals. Les vallesanes estan molt imprecises, sobretot en la col·locació, i les visitants imposen el seu joc ofensiu. Fruit d'això, l'Hospitalet aconsegueix un avantatge de cinc punts (4-9). Lluny de conformar-se, el conjunt visitant segueix mantenint el nivell tècnic i de concentració i a la meitat del set obté la màxima diferència (9-15). A partir d'aquí, les noies de Xavier Perales desperten i comencen a combinar amb encert les jugades d'atac. Això permet a les vallesanes acostar-se a un sol punt (18-19). En aquest moment, un temps mort de l'entrenador visitant torna a activar a les del Baix Llobregat i després d'un parcial de 3-6 l'Hospitalet s'emporta el primer set (21-25). El segon set comença igual que el primer, amb domini de les visitants (2-5). Ràpidament, però, les santcugatenques igualen el marcador i, més fruit dels errors de les visitants que no pas del joc de les vallesanes, aconsegueixen un avantatge de 7 punts (19-12). Aquesta diferència resulta definitiva i les locals s'imposen en el segon parcial (25-19).

El tercer set és el més igualat de tots. Tot i que les visitants porten la iniciativa en el marcador, amb diferències mínimes, les jugadores de Xavier Perales se situen per davant en el tram final(20-18). A partir d'aquí, els punts d'un i altre equip se succeeixen i s'arriba a l'empat a 24. En els punts decisius les vallesanes estan més inspirades i amb un error final de les visitants guanyen el set (26-24). El quart parcial també comença molt igualat, sense un dominador clar, però a partir del 18-18 les noies de Xavier Perales encadenen 5 punts seguits que li permeten decantar el set i el partit (25-19).

Amb aquesta victòria, el CV Sant Cugat segueix a la vuitena posició amb nou victòries i onze derrotes. La setmana vinent les vallesanes visiten la pista del la Universidad de Almería, sisè classificat amb una victòria més que el conjunt santcugatenc.