El torneig de base del Club Voleibol Sant Cugat a punt


  • Comparteix:

El Mòdena de Roma, un dels millors clubs de base d'Europa, participarà a la 3a edició del torneig de base del Club Voleibol Lubesa Sant Cugat aquest dissabte al PAV-3. Un total de 18 equips partipen a les categories infantil, cadet i juvenil. El regidor d'esports, Xavier Cortés, defineix el torneig com a referent a nivell estatal de base.

La tercera edició del torneig internacional de voleibol base consolida un dels projectes més importants del Club Voleibol Lubesa Sant Cugat. Els equips locals s'enfrontaran a d'altres clubs catalans com l'Olot, el Sabadell i el lleidetà, Camp Escolar. El torneig de caire internacional compta amb la presència d'un dels millors equips europeus de voleibol, el Mòdena de Roma i també del tour Sapienza de Roma. Pel Vicepresident del Club, Miquel Martínez, la participació de l'equip italià és clar indicador de l'alt nivell de joc que es trobarà al torneig.

Miquel Martínez

La novetat més important d'enguany serà la participació d' un dels millors equips de volei d'Europa


Els equips es dividiran en dos grups i es jugaràn 3 partits simultanis. La competició es disputarà en dos triangulars on els 2 primers de cada grup passaran a les semifinals. Pel regidor d'esports, Xavier Cortés, l'edició d'enguany serveix per consolidar el torneig internacional de voleibol base.

Xavier Cortés

L'edició d'enguany consolida el torneig internacional de voleibol base


Dissabte a partir de les 9 del matí es podrà veure al PAV-3 el tercer torneig internacional de volei base que reuneix un total de 18 equips, 2 d'ells italians.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.