Enfrontament directe


  • Comparteix:

El CV Lubesa Sant Cugat rep la visita del Ciutat de Palma amb el propòsit de retallar diferències a la classificació amb el conjunt balear. Les de Javi Peña es van imposar en l'anada per 1 a 3 i si l'equip manté el nivell de joc de les últimes jornades no es descarta la victòria.

Falten sis jornades perquè finalitzi la lliga i el CV Lubesa Sant Cugat afronta un calendari amb 4 dels 6 enfrontaments davant rivals directes, o de la seva lliga particular. El primer compromís és el d'aquest cap setmana davant el Ciutat de Palma. L'equip illenc és vuité amb dues victòries més que el Lubesa Sant Cugat, que és nové. Per tant, una victòria no permetria escalar llocs a la classificació però sí ampliar el nombre de triomfs, que també és important cara a la classificació final.

L'equip santcugatenc ve de perdre davant el Còrdova però donant una bona imatge. Les últimes jornades les de Javi Peña han recuperat un cert nivell i dissabte intentaran repetir davant el Palma el signe del matx de la primera volta (1-3). L'únic dubte de l'equip és Sara Fraixedas, que ha estat una setmana de repós per un problema abdominal. Tanmateix el tècnic local creu que pot ser alta pel partit de demà.

La principal novetat de les mallorquines pot ser la jugadora Cati Pol, ara, en posició atacant. L'equip balear no ha fet noves incorporacions des de l'anada però si molts canvis en el seu joc. Precisament Cati Pol va ser baixa en el matx d'anada.



CV Lubesa Sant Cugat i Ciutat de Palma s'enfrontaran dissabte a les 7 de la tarda al PAV III.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.