Arriba l'hora de la veritat


  • Comparteix:

El Club Voleibol Lubesa Sant Cugat rep dissabte la visita del Bahía de Mazarrón, en partit corresponent a la desena jornada del campionat de lliga FEV. Les santcugatenques tornen a la competició després de les vacances nadalenques.

Primer partit del 2008, inici de la segona volta de la competició, i un objectiu ben clar: acabar entre els quatre primers classificats.

Les jugadores de Gervasio Stopiello volen, d'aquesta manera, continuar amb la bona ratxa que les ha dut a ocupar el cinquè lloc de la llliga FEV, on es troben amb un balanç de cinc victòries i quatre derrotes. És per això que l'activitat del conjunt santcugatenc quasi no s'ha aturat durant aquestes festes, i ara ha arribat l'hora de donar la cara. Pensant ja en dissabte, el tècnic local podrà comptar finalment amb Lara Raspall, Marina Martínez i Sara Fraixedas, que arrossegaven problemes físics.

Però el d'aquest cap de setmana no serà un partit gens fàcil. Les murcianes, un dels equips amb més pressupost de la categoria, ocupen la segona posició del campionat de lliga amb un balanç de vuit victòries i una derrota. Uns resultats que l'han portat a ser colíders, juntament amb el Camp Escolar de Lleida.
Les locals però, estan amb ganes de tornar a la competició, com explica el segon tècnic de l'equip Valeriano Ruiz.

Valeriano Ruiz

Tenim molta il·lusió. Estem amb moltes ganes de començar i ser un dels equips a batre



El matx, dissabte a dos quarts de vuit del vespre al Pav 3.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.