Un triomf per somiar


  • Comparteix:

El Lubesa Club Voleibol Sant Cugat visiten una de les pistes més complicades de la lliga FEV. Les de Gervasio Stopiello buscaran la victòria davant el segon classificat, el Playa de Finestrat, que a la primera volta ja va superar les santcugatenques per 1 set a 3.

El Club Voleibol Sant Cugat afronta aquesta jornada sense que encara la Federació Espanyola de Voleibol els hagi confirmat la victòria del darrer partit. Les santcugatenques havien de jugar davant el Bahía Mazarrón, però dissabte passat no es van presentar. Per tant, a priori, les de Gervasio Stopiello haurien de sumar aquesta victòria, però fins el moment la federació no ho ha fet oficial. D'aquesta manera l'equip santcugatenc se situa en una sisena plaça provisional a l'espera de les notícies que arribin des de la federació.

Mentrestant l'equip prepara un dels partits més complicats de la temporada. Les santcugatenques visiten la pista del segon classificat, el Playa de Finestrat. Les alacantines han guanyat 8 dels 10 partits disputats aquesta temporada, entre ells el que van jugar davant les vermell-i-negres que van guanyar per 1 set a 3. L'entrenador de les santcugatenques Gervasio Stopiello explica que serà un matx complicat.


Gervasio Stopiello

Partit determinant. Una victòria ens situaria a una victòria i el calendari ens beneficia




El Playa Finestrat - Lubesa Sant Cugat, dissabte a dos quarts de vuit de la tarda.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.