Derrota incontestable del Lubesa Sant Cugat

El Club Voleibol Lubesa Sant Cugat perd davant l'Esplugues per un clar 0 a 3 en la dotzena jornada de la lliga FEV. Les santcugatenques continuen la dinàmica negativa de resultats que les acosta perillosament a la zona baixa de la taula.

Derrota incontestable del Voleibol Lubesa Sant Cugat enfront l'Esplugues al PAV-3. Les jugadores santcugatenques van saltar a la pista molt perdudes i desconcentrades i davant es van trobar amb un rival molt ben col·locat al parquet i amb una gran defensa. Les vermell-i-negres van tenir greus problemes de recepció i creació de joc, i això feia que no disposessin d'opcions clares de rematada. En canvi, l'Esplugues va desplegar un joc excel·lent i el que és més important, efectiu. Fins a 10 minuts van trigar les santcugatenques en entrar al partit i apropar-se tímidament al marcador. Tot i aixó, en els últims instants del set van patir els mateixos problemes que a l'inici i van acabar perdent el set per 20 a 25.

Tot i que la segona mànega ha estat més igualada, les noies d'Stopiello no van saber aprofitar les poques errades que van tenir les espliguenques durant el partit i van tornar a cedir el set per 22 a 25. El tècnic Gervasio Stopiello va demanar fins a dos temps morts per trencar la dinàmica negativa però que no va servir per millorar el joc santcugatenc.

A l'últim set les vermell-i-negres van continuar amb esforçant-se per intentanr donar-li la volta al partit, però l'excel·lent defensa de les del Baix Llobregat va tirar per terra les esperances locals.

Valeriano Ruiz, segon entrenador del Club Voleibol Lubesa Sant Cugat explica les claus d'aquesta desfeta.

Valeriano Ruiz

Ens ha fallat el cap. Les jugadores saben el que han de fer i però quan entres en una dinàmica de perdedora no guanyes cap partit

Ara, el Voleibol Lubesa Sant Cugat haurà de millorar molt sobretot l'aspecte psicològic per guanyar a la pista del FC Barcelona i sortir d'una situació perillosa ja que les santcugatenques se situen avanpenúltimes del grup amb un partit menys.