Jornada de voleibol escolar


  • Comparteix:

Una seixantena d'alevins i benjamins participen en la 4a edició del Jocs Esportius en Edat Escolar de Voleibol disputada al Pavelló de Valldoreix Un torneig organitzat pel Club Voleibol Lubesa Sant Cugat i l' Ajuntament a través de l'OMET. L'organització utilitza la jornada per fomentar aquest esport.

Nou equips, sis en categoria aleví i tres en benjamí, ja que el C.V. Barcelona, el Rubí i l'Avenç no han pogut participar finalment en el torneig, hen disputat les jornades de volei.

Per Mati Heras, coordinadora de l'OMET aquest torneig es una bona manera de tancar la temporada escolar de voleibol.



MATI HERAS

El que es tracta es que l'OMET ofereixi la oportunitat a tots els nens que han participat en els Jocs Escolars de Voleibol durant tota la temporada, i fer un torneig cloenda i juntar-se tots plegats.




Un matí de dissabte, on els asistents al Pavelló de Valldoreix, a més de poder veure els partits, han pogut gaudir d'uns jocs de voleibol pensats per fer disfrutar als més petits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.