A seguir guanyant


  • Comparteix:

El Club Voleibol Lubesa Sant Cugat visita el Cuadrado Duque de Guadalajara a la tercera jornada de la Lliga FEV. Les de Gervasio Stopiello intentaran aconseguir la segona victòria de la temporada davant un conjunt nouvingut a la categoria.

Després de la victòria aconseguida a la pista del Viladecans, les santcugatenques intentaran aquest dissabte tornar de Guadalajara amb el que seria el segon triomf com a visitants.

A priori hauria de ser un matx sense complicacions per les de Gervasio Stopiello, i és que les de Castella i la Manxa tot just acaben de pujar a la Lliga FEV. La capitana del conjunt santcugatenc, Maria Tortosa, es mostra intrigada davant el que passarà durant el partit.


Maria Tortosa

És un partit incògnita. Tot just acaben de pujar i no sabem que pot passar. Intentarem mantenir el nivell del primer partit i tornar amb la victòria.


Aquest dissabte a les vuit del vespre, 20 hores, Cuadrado Duque- Club Voleibol Lubesa Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.