Dani Pacheco: 'Hem de treballar al màxim per disfrutar d'aquest esport'


  • Comparteix:

Dani Pacheco és el nou tècnic del Club Voleibol Lubesa Sant Cugat

Dani Pacheco és el nou tècnic del Club Voleibol Lubesa Sant Cugat

El nou tècnic del Club Voleibol Lubesa Sant Cugat, Dani Pacheco, vol consolidar l'equip com un dels millors conjunts de la Lliga FEV i treballar amb la base. Pacheco s'incorporarà a l'entitat el mes vinent.

Dani Pacheco entrenarà per primer cop un equip d'àmbit estatal. El nou tècnic del Club Voleibol Lubesa Sant Cugat arriba a l'entitat santcugatenca després d'haver entrenat durant una temporada al conjunt sènior Roca Santa Coloma, equip que milita a Primera Catalana, i després d'haver entrenat durant cinc temporades al conjunt juvenil del Barça.

Tot i ser el primer conjunt que entrena a àmbit estatal, Pacheco es mostra molt motivat gràcies a l'experiència que té com a tècnic.

Dani Pacheco

És molta responsabilitat, però tinc molts anys d'experiència i això és molt important per portar un equip d'aquesta categoria.










El nou tècnic santcugatenc, Dani Pacheco, explica que l'objectiu és consolidar l'equip com un dels més forts de la Lliga FEV i treballar amb la base.

Dani Pacheco

L'objectiu és intentar estar el més amunt possible i formar jugadores de la base perquè puguin continuar en el sènior.


Però perquè els objectius es puguin complir, el nou tècnic assegura que s'ha de treballar al màxim durant els entrenaments i d'aquesta manera poder rendir com cal durant els partits.

Dani Pacheco

La manera de treballar és donar el màxim durant els entrenaments, i així poder estar al màxim de les nostres capacitats durant els partits.




El nou tècnic s'incorpora al club al juny i així poder preparar la pretemporada i la nova temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.