Reforç de qualitat


  • Comparteix:

L'equip cadet del CVSC

L'equip cadet del CVSC

Anna Espaldé està a una signatura de convertir-se en la primera incorporació del Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) per a la temporada 2009-2010. La jugadora reforçaria una posició central que podria quedar buida si Maria Tortosa confirma la seva retirada.

Ja està tot aparaulat, però fins al setembre no es podrà fer la signatura de la fitxa i, per tant, el traspàs oficial. Anna Espaldé és una jove jugadora que ve del Viladecans, de lliga FEV. Coneix la categoria i les noies del club, i té qualitat per cobrir la posició de central. Ho afirma el director esportiu del CVSC, Martín Fernández.

Martín Fernández

L'Anna és una de les millors jugadores centrals de Catalunya.


Espaldé fitxaria per una temporada amb opció a diverses més. És una jugadora amb un bon bloqueig i molt ràpida que reforçaria la plaça de central o serviria per deixar ben coberta la possible baixa de Maria Tortosa. A més d'aquesta incorporació, l'equip estudia pujar al primer equip dues jugadores del juvenil com a puntes. Després de divendres, l'equip tornarà als entrenaments el 24 d'agost amb l'objectiu d'aspirar al màxim a la propera temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.