Miquel Martínez: 'El nostre objectiu és classificar-nos per la lliga d'ascens'


  • Comparteix:

Tornen a la feina

Tornen a la feina

El Club Voleibol Sant Cugat ha tornat a la feina aquest dimecres. Tot i que la competició oficial no comença fins el 10 d'octubre, les santcugatenques tenen una agenda plena de tornejos per preparar el millor possible la temporada a la Lliga FEV.

Després de les vacances d'estiu el conjunt sènior del Club Voleibol Sant Cugat torna a la feina per preparar la temporada vinent el millor possible. El president del club santcugatenc, Miquel Martínez, explica els canvis que hi ha a la lliga FEV i l'objectiu que el club es marca per la nova temporada.


Miquel Martínez

Hi ha una primera fase fins el febrer. La segona es dividirà en dos grups. El grup d'ascens i el grup del descens. El nostre objectiu és classificar-nos per la lliga d'ascens.


La competició oficial comença el 10 d'octubre, però el conjunt santcugatenc no comença fins el dia 17 a casa l'Alcorcón, ja que en tractar-se d'un grup senar el primer equip que descansa és el Sant Cugat.
Fins llavors les de Dani Pacheco disputaran diversos tornejos i les Lligues Catalanes per preparar-se correctament. El primer torneig l'organitza el club santcugatenc i tindrà lloc el 5 de setembre al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. Aquesta cita comptarà amb tots els conjunts catalans que estan a lligues nacionals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.