No poden amb el líder

El CVSC perd per 3 sets a 2 a casa el Volei Ciutat Cide

El Club Voleibol Sant Cugat cau derrotat per 3 sets a 2 davant el Volei Ciutat Cide, líder del grup B de la Lliga FEV. Tot i la derrota, les de Dani Pacheco han fet un gran partit i han sabut plantar cara al conjunt mallorquí. Amb aquest resultat el Club Voleibol Sant Cugat se situa tercer empatat a punts amb el segon classificat, el Cecell Lleida.

Les mallorquines han sortit molt fortes des de la primera mànega que ha acabat 25 a 11. Ràpidament però, les santcugatenques han pogut reaccionar i s'han endut els dos sets següents, 21 a 25 i 23 a 25, respectivament.
Amb el marcador d'un set a dos, favorable a les de Dani Pacheco, el Volei Ciutat Cide no ha permés que se li escapés el partit en la quarta mànega guanyant-la 25 a 20 i aconseguint així, igualar el resultat a dos sets per cada conjunt i forçant el cinquè set, que ha acabat amb un clar 15 a 5 a favor de les mallorquines.

El tècnic del Club Voleibol Sant Cugat, Dani Pacheco, explica quines han estat les claus de la derrota.

Dani Pacheco

Hem tingut uns entrebancs importants en el quart i cinquè set. Tot iaixò la sensació que tenim és que hem plantat cara a un rival molt difícil.

Amb aquest resultat les santcugatenques se situen terceres, empatades a punts amb el Cecell Lleida, segon, i a dos punts del Volei Ciutat Cide, líder. La jornada vinent el Club Voleibol Sant Cugat visita l'Algaida, sisè classificat.