El CVSC ja és equip de Superlliga 2!


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) ha assolit l'ascens a la Superlliga 2 en vèncer per 3 sets a 0 l'Extremadura Arroyo. Les de Dani Pacheco, que han mostrat el seu millor joc i han derrotat les extremenyes en poc més d'una hora, aconsegueixen aquesta fita a falta de dues jornades per acabar la fase d'ascens i sense haver perdut cap dels partits disputats.

Ha estat un gran partit. Des del principi les santcugatenques han demostrat la seva superioritat davant un Extremadura Arroyo expectant. El primer set ha acabat 25 a 16. La segona mànega ha seguit amb la mateixa tònica, i és que la contundència de les de Dani Pacheco ha permés anotar el 2 a 0 al marcador imposant-se per 25 a 19.
Finalment, el tercer set. El conjunt santcugatenc ha sortit al terreny de joc volent sentenciar el matx per la via ràpida, i a la primera oportunitat d'endur-se la victòria ho han aconseguit. Al final 25 a 18 i ascens consolidat.
El tècnic del CVSC, Dani Pacheco, ha explicat la felicitat que sentia tot just quan ha acabat el matx.

Dani Pacheco

Aquest ascens és el resultat de molt esforç.


Per la seva banda, el president de l'entitat santcugatenca, Miquel Martínez, que també se sent molt satisfet amb la fita assolida, ha explicat que això és el resultat de molts esforços que van començar fa vuit anys.

Miquel Martínez

És la conseqüència de molt temps de treball d'intentar seguir una línia coherent.



En acabar el matx, el conjunt santcugatenc, animat per una grada plena i entregada, ha celebrat l'ascens a la Superlliga 2 quan encara falten dues jornades per acabar la fase d'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.