Objectiu complert


  • Comparteix:

El CVSC, 9è d'Espanya

El CVSC, 9è d'Espanya

El conjunt cadet del Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) obté la 9a plaça del Campionat Estatal en vèncer per 3 sets a 1a l'Oxi-doc Palma. Les de Rafa Ruiz han sabut fer un bon partit que les ha permés quedar entre els 10 conjunts millor classificats.

El conjunt cadet del CVSC va quedar-se fora de les semifinals de l'Estatal en perdre per 3 sets a 1 contra un dels millors conjunts de la competició, l'IBSA. Un cop assumida la derrota, les santcugatenques han tingut molt clar que el seu nivell les podia situar entre els 10 conjunts millor classificats. La victòria amb el Peter valencià els ha donat encara més confiança per enfrontar-se a l'Oxi-doc. El resultat final ha estat de 3 a 1 i els parcials (25-19/ 25-21/ 21-25/ 25-19).
El tècnic del conjunt cadet del CVSC, Rafa Ruiz, analitza la novena plaça a l'Estatal.

Rafa Ruiz

Ho valorem positivament, tenint en compte l'equip tan jove que hem portat, però amb una mica de regust perquè podríem haver quedat entre els sis millors.


Després d'aquesta novena plaça obtinguda aquest cap de setmana, les santcugatenques ja pensen en la final de la Lliga Catalana, que la disputaran el proper cap de setmana davant l'Esplugues o el Club Voleibol Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.