Miquel Martínez: 'Ha estat espectacular'


  • Comparteix:

Imatge de la final entre el conjunt infantil del cvsc i l'Anderlini d'Itàlia

Imatge de la final entre el conjunt infantil del cvsc i l'Anderlini d'Itàlia

Els conjunts infantil i juvenil del Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) es proclamen campions de la 7a edició del Torneig Internacional de Voleibol en vèncer el conjunt italià Anderlini i el Vall d'Hebrón, respectivament. La final de la categoria cadet se l'ha adjudicada el conjunt madrileny d'Alcobendas després de derrotar el CVSC. D'aquesta manera l'entitat santcugatenca arriba per primer cop amb tres conjunts a la final i es consolida com la més nombrosa des de la seva celebració. Les millors imatges a Cugat tv

Si abans que comencés el Torneig ja es valorava d'èxit al tractar-se de l'edició amb més participació, un cop acabat el torneig és pot dir que ha estat l'edició més rodona pel club amfitrió, el Club Voleibol Sant Cugat. Per primera vegada les tres categories han tingut el CVSC com a protagonista a la final.

El conjunt infantil ha realitzat un partit rodó davant la Scuola de Pallavolo Anderlini. Des del'inici del matx les santcugatenques han plantat cara a les italianes, favorites a endur-se el títol, i han resolt el matx per la via ràpida, guanyant 2 sets a 0 (25-22/ 25-18).

L'altre conjunt santcugatenc que s'ha proclamat campió ha estat el juvenil. Les santcugatenques s'han trobat un Vall d'Hebrón que ha sabut jugar molt bé les seves cartes, i, tot i anar per darrere el marcador, s'ha adjudicat el primer set. En la segona mànega el CVSC ha reaccionat i ha aconseguit l'empat que forçava el tie-break definitiu. Al final (23-25/ 24-18/ 15-11). Finalment, el conjunt cadet del CVSC no ha pogut fer-se amb la primera plaça del torneig en perdre davant l'Alcobendas (19-25/ 14-25). Les madrilenyes han basat el seu joc en dues jugadores que han estat les protagonistes del matx i han sabut trencar amb el joc de les santcugatenques. El president del CVSC, Miquel Martínez explica a Cugat.cat que els resultats aconseguits pel club han fet història en la vida del torneig.

Miquel Martínez

No esperàvem aquests resultats tan importants. Esportivament fan història en el torneig perquè mai s'havia produït que els tres arribessin a la final.



Però la setena edició del Torneig Internacional de Voleibol no només ha enregistrat xifres de rècord a nivell de competició, sinó que també a nivell organitzatiu. Per primera vegada el torneig ha comptat amb 36 conjunts.

El president del CVSC, Miquel Martínez, qualifica 'd'espectacular' l'edició d'enguany.

Miquel Martínez

Aquest any ha estat espectacular, no ha pogut venir tothom que volia. A nivell extern estem molt contents del prestigi que està agafant el torneig.



D'aquesta manera doncs, el Torneig Internacional posa el punt i final. Tot i això, el torneig podria assolir ens els propers mesos un nou reconeixement. La Federació Catalana de Voleibol vol que el el Torneig Internacional de Voleibol estigui reconegut a la Federació Internacional de Voleibol, degut a la seva consolidació i prestigi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.