Conclusions positives malgrat la desfeta


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del CVSC

Imatge d'arxiu del CVSC

El Club Voleibol Sant Cugat perd (3-0) contra el Nuchar Eurochamp Murillo de La Rioja en la segona jornada de la Superlliga 2. Les santcugatenques cauen contra un equip ple de jugadores amb experiència en Superlliga, però deixen una bona imatge amb millores en molts aspectes del seu joc.

Derrota contundent del Club Voleibol Sant Cugat contra el Nuchar Eurochamp Murillo. Una derrota que no sorprèn tenint en compte el gran nivell del conjunt de La Rioja, ple de jugadores amb experiència a la categoria màxima del voleibol femení estatal i amb un bloc que clarament aspira a l'ascens. En els dos primers sets, el Murillo ha estat molt superior en el joc i en el marcador, enduent-se les dues mànegues pel mateix resultat (25-15). En el tercer, el Club Voleibol Sant Cugat s'ha mostrat més combatiu i ha posat problemes al conjunt de La Rioja, encara que el set l'ha guanyat també el conjunt local (25-21).

Tot i la derrota 3 sets a 0, l'entrenador del Club Voleibol Sant Cugat, Martín Fernández, valora positivament les millores de les seves jugadores respecte el primer partit.

Martín Fernández

Hem millorat en totes les facetes del joc i en aquest partit hem millorat en recepció i en sac. Però elles tenen nou jugadores de Superlliga.



La propera jornada, el Club Voleibol Sant Cugat descansa a la Superlliga 2, però disputarà un partit amistós divendres a les vuit del vespre contra el Sant Esteve Sesrovires de 1a Nacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.