Espadalé: 'Serà un partit divertit però amb molta tensió'


Temes relacionats

Espadalé marxa al Barça (28/jul/10)


  • Comparteix:

Espadalé es retrabarà amb el seu exequip

Espadalé es retrabarà amb el seu exequip

La jugadora de voleibol del Barça Anna Espadalé es retrobarà aquest cap de setmana amb les seves excompanyes del Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) en el partit de Superlliga 2 entre les santcugatenques i les blaugranes. Espadalé, que va contribuir a l'ascens vermell-i-negre de la temporada passada, afirma que 'hi ha una gran rivalitat entre amdbós conjunts' i que espera 'un partit tens, però divertit.'

L'any passat va militar a les files del CVSC i es va convertir en una jugadora decisiva per a l'ascens a l'actual Superlliga 2. A principi de temporada va decidir fitxar pel Barça i aquest dissabte tornarà al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. L'exjugadora vermell-i-negra Anna Espadalé afirma que per ella serà divertit retrobar-se amb companyes i que hi ha una gran rivalitat entre els dos equips.

Anna Espadalé

Tenir el meu exequip davant no és el que em motiva a jugar millor, al contrari, serà més divertit. Però sabent que les meves companyes estaran 'picades' segur que hi haurà tensió.






Dissabte a dos quarts de cinc de la tarda, CVSC i Barça es veuran les cares en partit corresponent a la 10a jornada de Superlliga 2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.