El CVSC vol derrotar el totpoderós Múrcia


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Voleibol Sant Cugat rep el Múrcia, segon classificat de la Superlliga 2, dissabte a dos quarts de cinc de la tarda al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. L'entrenador de l'equip, Martín Fernández, destaca el potencial de l'equip rival amb l'arribada de dues jugadores americanes.

L'equip santcugatenc arriba amb la moral alta després del triomf sumat a la pista del Viladecans en el matx jugat dimarts. Les santcugatenques es troben en un bon estat de forma per rebre un dels equips que opten a l'ascens de categoria, el Múrcia.

Les visitants són un equip fet a cop de talonari i que ha incorporat dues jugadores americanes que afegeixen més potencial al conjunt. L'entrenador del Club Voleibol Sant Cugat, Martín Fernández, destaca que el Múrcia és un dels conjunts més forts de la categoria i que serà molt difícil aconseguir la victòria.

Martín Fernández

El Múrcia és un dels candidats a l'ascens i a més s'han reforçat amb dues jugadores americanes.




El tècnic Martín Fernández no podrà comptar amb tres de les jugadores del juvenil més utilitzades, que disputen un matx vital de Lliga Catalana. El matx entre el Club Voleibol Sant Cugat i el Múrcia es disputa dissabte a dos quarts de cinc de la tarda al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.