El Club Voleibol Sant Cugat, quart a la Superlliga júnior


  • Comparteix:

L'equip amb la copa de quartes classificades

L'equip amb la copa de quartes classificades

L'equip júnior del Club Voleibol Sant Cugat finalitza en quarta posició a la Superlliga després de perdre (3-2) la final de consolació davant l'amfitrió, el Voley Múrcia. Les santcugatenques anaven guanyant (2-0), però acaben cedint el matx en el tie-break.

Després de la derrota a semifinals davant l'IPSA canari i un partit molt llarg, les jugadores del Club Voleibol Sant Cugat han arribat a la final de consolació amb les forces molt justes. Tot i aquest fet, les santcugatenques han començat dominant el matx i han sumat els dos primers sets. A partir d'aquest instant, les d'Arseni Llenas han patit una davallada física i les murcianes han remuntat el matx. Quarta posició per les santcugatenques. El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, destaca que tots els equips han lloat el joc de les santcugatenques.

Miquel Martínez

Hem fet un bon joc i hem demostrat que practiquem un alt nivell de volei.


Les santcugatenques han aconseguit l'objectiu d'arribar a les semifinals. L'IPSA canari s'ha convertit en el campió de la Superlliga júnior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.