El 8è Torneig Ciutat de Sant Cugat de voleibol manté el llistó de la competició tot i la crisi


  • Comparteix:

Imatge de la roda de premsa

Imatge de la roda de premsa

La 8a edició Torneig Ciutat de Sant Cugat, organitzada pel Club Voleibol Sant Cugat, aconsegueix mantenir l'alt nivell de la competició tot i la repercusió de la crisi, que ha influit en l'absència d'alguns clubs estrangers. Els equips santcugatencs estrenaran la nova samarreta de la temporada amb la imatge del nou patrocinador de l'entitat, l'empresa Valoriza, i dissabte es presentarà la col·laboració amb el projecte Fem Sport de la Fundació UESC.

Malgrat la incidència de la crisi econòmica, el 8è Torneig Ciutat de Sant Cugat seguirà disputant-se com un dels referents en voleibol femení de categories inferiors. El Club Voleibol Sant Cugat aposta amb força per la qualitat i la supervivència d'un torneig que, es manté en el calendari any rere any gràcies a l'autogestió.

La competició començarà dijous a les sis de la tarda i finalitzarà diumenge a dos quarts de dues amb la disputa de les finals. Un total de 36 equips formaran part de les tres categories, infantil, cadet i juvenil, on es trobaran fins a dos campions d'Espanya de les seves respectives edats. El president del CVSC, Miquel Martínez, ha reconegut una certa davallada d'assistència dels clubs catalans per la difícil situació econòmica.

Miquel Martínez

Jo diria que aquest any potser serà el que més ha baixat els equips catalans



El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha recalcat la importància de tenir un torneig d'aquestes característiques a la ciutat i ha valorat la seva vessant formativa.

Xavier Tizón

Per nosaltres és un plaer que el CVSC organitzi el torneig, així com reconeixem els valors de la seva escola




Un torneig que donarà el tret de sortida dijous i que es disputarà tant al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix com a la ZEM de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.