L'Escola de Voleibol Sant Cugat, un projecte per a consolidar la formació


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu. Voleibol escolar

Imatge d'arxiu. Voleibol escolar

El Club Voleibol Sant Cugat posa en marxa aquesta temporada l'Escola de Voleibol, un projecte que vol aglutinar les accions formatives de l'entitat sota una mateixa marca. L'objectiu és acompanyar les esportistes, des de benjamins fins a adults, en el seu desenvolupament personal i esportiu.

La principal novetat en aquest nou projecte és la inclusió de les categories més petites que, ara com ara, gestiona l'OMET a través del programa d'Esport en Edat Escolar. El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, confirma que han fet una proposta als responsables de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) per treballar plegats en la formació de les esportites. Martínez explica un dels principals objectius.

Miquel Martínez

La idea és incidir més aviat en la formació esportiva i tenir més control sobre la formació de les noies.



L'Escola de Voleibol de Sant Cugat vol ser un projecte obert a entitats, tant locals com de fora de la ciutat, que comparteixin la mateixa filosofia. Miquel Martínez.

Miquel Martínez

Està obert a clubs que treballin amb la mateixa idea que nosaltres, que és la formació de la base.



Entre les novetats d'aquesta temporada, el club santcugatenc posa en marxa un nou programa de salut que, entre altres accions, inclou tres xerrades sobre nutrició, esport i dona i hàbits saludables.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.