Les cadets i juvenils del Club Voleibol Sant Cugat guanyen el seu torneig


  • Comparteix:

Imatge de les juvenils del CVSC

Imatge de les juvenils del CVSC

Els equips cadet i juvenil del Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) i el conjunt infantil del Pallavolo Anderlini italià s'imposen en la 8a edició del torneig Ciutat de Sant Cugat. Aitana García i Mireia Orozco han estat escollides com a millors jugadores cadet i juvenil respectivament. Mira el reportatge a Cugat tv

A la final juvenil les vermell-i-negres s'han desfet de l'ARC Blume, conjunt format per una selecció de les millors jugadores catalanes de la categoria, on ha destacat la presència de la santcugatenca Mónica Vázquez. Mireia Orozco ha estat escollida MVP del torneig i s'ha convertit en la jugadora que ha disputat les vuit edicions del Ciutat de Sant Cugat.

En categoria cadet, el CVSC ha superat a la final el CV Sóller i la santcugatenca Aitana García ha obtingut el premi a la millor jugadora de la categoria. A la final infantil, el conjunt italià de l'Scuola Pallavolo Anderlini guanya el Vall d'Hebrón. El director tècnic del CVSC, Martín Fernández, destaca les victòries del juvenil i del cadet.

Martín Fernández

És el resultat de molts anys de feina. Abans ens costava obtenir els títols i ara sempre estem lluitant per ells. Estic molt content.




Una 8a edició del torneig Ciutat de Sant Cugat que ha comptat amb la participació de 36 equips i unes 430 jugadores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.