El Club Voleibol Sant Cugat presenta la nova temporada amb més noies que mai


  • Comparteix:

Foto de família del CVSC

Foto de família del CVSC

El Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) ha presentat la nova temporada davant la seva afició en el Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. Enguany és la temporada que l'entitat té més jugadores, un total de 131dividides en 11 equips. L'acte ha estat presidit per l'alcaldessa, Mercè Conesa, acompanyada del regidor d'Esports, Xavier Tizón, i de vocals de l'EMD de Valldoreix. Mira la presentació a Cugat tv

Més d'un centenar de jugadores del Club Voleibol Sant Cugat han estat les protagonistes en la presentació de la nova temporada de l'entitat santcugatenca. El club està format per 11 equips, quatre infantils, tres cadets, dos juvenils i dos sèniors, que tenen l'objectiu de guanyar les seves respectives lligues i classificar-se per al Campionat d'Espanya. Tots aquests equips han estat presentats l'un darrere l'altre i l'acte ha tingut una sorpresa respecte edicions anteriors, ja que, un grup de hip-hop de l'Escola Dansa Nexus ha fet una demostració davant totes les jugadores i el públic assistent. El president de l'entitat, Miquel Martínez s'ha mostrat content pel suport rebut.

Miquel Martínez

Fem la presentació del club més important de Catalaunya i aquest any ens hem sentit recolzats i importants.




En la mateixa línia, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la importància d'arribar a enteses amb els clubs.

Mercè Conesa

Hem de ser un Ajuntament compromès amb els clubs de la ciutat. Però sempre cal trobar punts d'acord.




L'acte ha finalitzat amb els parlaments de l'alcaldessa i del president de l'entitat santcugatenca, que ha obsequiat Conesa amb una pilota de voleibol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.