Cantarell i Castelló s'enfrontaran a la Comunitat Valenciana en la final del torneig Arturo Cortès


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La selecció catalana cadet de voleibol, amb les santcugatenques Mireia Cantarell i Adriana Castelló a les seves files, jugarà la final del 27è Memorial Arturo Cortès contra la Comunitat Valenciana aquest dimecres al matí. El combinat català s'ha classificat després de desfer-se de les Illes Balears i de la selecció de València per (3-0).

Jornada rodona per a la selecció catalana cadet de les santcugatenques Mireia Cantarell i Adriana Castelló. El combinat català s'ha classificat per a la final del 27è Memorial Arturo Cortès després de dues victòries per (3-0) sobre els conjunts de les Illes Balears i la Comunitat Valenciana. La direcció del torneig s'ha vist obligada a planificar un triangular amb una final per l'absència de la selecció d'Algèria en l'últim moment. Les jugadores del Club Voleibol Sant Cugat intentaran donar el títol de campiones al combinat català en la final, novament davant València, que es disputarà avui a les nou del matí.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.