El Club Voleibol Sant Cugat perd a Alcobendas amb un resultat enganyós

Imatge de recurs

El Club Voleibol Sant Cugat perd (3-0) davant l'Alcobendas en el partit corresponent a la 16a jornada de Superlliga 2. Tot i això, el partit ha estat disputat i en l'últim set les locals han aconseguit un marge de 8 punts, amb un parcial d' 11-3. L'Alcobendas és tercer mentre que les vermell-i-negres ocupen la sisena posició.

Derrota contundent la que ha patit el Club Voleibol Sant Cugat a la pista de l'Alcobendas que, tot i la claredat en el marcador, el matx ha estat disputat amb un bon nivell de joc per part dels dos equips. El primer set, que ha finalitzat amb un marcador de 25-23, ha estat el més igualat i tots dos equips han desplegat un gran joc. El segon set, també per a les locals, ha acabat 25-20. I el tercer i últim ha conclòs amb un 25-19 en què les santcugatenques han vist com l'Alcobendas remuntava el set amb un parcial d'11 a 3. Amb aquesta derrota les santcugatenques continuen a la part mitja de la taula classificatòria.

El tècnic del Club Voleibol Sant Cugat, Leo Passerine, es mostra satisfet amb l'actitud de les seves jugadores tot i la derrota.

Leo Passerine

Sobretot els dos primers sets han estat disputats. A l'últim anàvem guanyant i se'ns ha escapat. El primer ha tingut un bon nivell de joc però continua sent un 3-0.

La següent jornada el Club Voleibol Sant Cugat visita el Laboratorios Nupel, últim classificat, que aquesta jornada ha perdut (0-3) amb el Sòria.