El sènior B del Club Voleibol Sant Cugat lluitarà per ascendir a Primera Nacional


  • Comparteix:

Imatge del sènior B / Font: cvsantcugat.com

Imatge del sènior B / Font: cvsantcugat.com

El sènior B del Club Voleibol Sant Cugat disputa aquest cap de setmana a Terol la fase final del sector B d'ascens a Primera Nacional. Les santcugatenques s'enfrontaran amb el Volei Monjos, el Voley Quartà, el Club Voleibol Daya Nueva i el CAI Voleibol Teruel. El tècnic santcugatenc, Rafa Ruiz, creu que les santcugatenques tindran opcions per assolir l'ascens.

Oportunitat per al Club Voleibol Sant Cugat de continuar omplint la butxaca d'èxits. Aquesta vegada, el protagonista és el sènior B, que aquest cap de setmana es juga les opcions per ser equip la temporada vinent de Primera Nacional, tercera màxima categoria del voleibol estatal. Les santcugatenques s'enfrontaran a quatre equips en la fase d'ascens del sector B que arrenca aquest divendres a Terol, el Volei Monjos, el Voley Quartà, el Club Voleibol Daya Nueva i el CAI Voleibol Teruel. El primer classificat dels cinc serà l'equip que ascendeixi de categoria. Tot i això, en cas de no poder assolir la primera posició, interessa quedar el més a dalt possible, ja que podria ser que algun equip de Primera Nacional renunciés a la seva plaça pel cost econòmic que suposa.

Per al tècnic del conjunt santcugatenc, Rafa Ruiz, és un grup igualat, però creu que el seu conjunt tindrà opcions per assolir l'objectiu.

Rafa Ruiz

Anem amb totes les possibilitats de pujar. Sabem que serà difícil però serà igualat. Opcions les tindrem segur.



El primer partit del sènior B del Club Voleibol Sant Cugat serà contra el Volei Monjos divendres a les deu del matí. El mateix dia, a les sis de la tarda s'enfrontaran al CAI Voleibol Teruel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.