El Club Voleibol Sant Cugat crea la secció de volei platja


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) ha creat una secció de volei platja per mirar de donar resposta a les inquietuds d'algunes jugadores i, de passada, contribuir a impulsar aquesta modalitat, tal com pretén la Federació Catalana. L'entitat santcugatenca compta amb diverses jugadores de primer nivell i amb tècnics capacitats per formar-les. L'inconvenient principal és la manca d'instal·lació per entrenar en bones condicions.

La Federació Catalana de Voleibol vol donar un impuls al volei platja i reclama la implicació dels clubs en la formació de jugadores. Aquesta modalitat de voleibol té un gran arrelament i potencial a Catalunya, però manca un cert control i seguiment per part de les entitats. El CVSC té a les seves files jugadores primer nivell en aquest esport i té intenció de potenciar aquesta modalitat creant una nova secció. Així ho ha confirmat el president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez.

Miquel Martínez

Fa un cert temps que li estem donant voltes i, a més, tenim jugadores campiones i subcampiones d'Espanya i un gran nivell. Volem donar aquesta possibilitat.





El club es dedicarà durant l'any a preparar la temporada de volei platja amb aquelles jugadores que estiguin interessades a formar-ne part. A més, la creació de la secció permet allargar un parell de mesos les activitats de l'entitat ja que el volei platja es juga a l'estiu. El principal problema amb què es troba el club és l'absència d'una instal·lació per a la pràctica del volei platja. Martínez vol veure quin és el creixement de la secció per veure la possibilitat de disposar d'un sorral.

Miquel Martínez

El tema d'entrenadors el tenim cobert. És veritat que a la ciutat no hi ha cap sorral. Quan veiem quin volum agafa hauríem de mirar la possibilitat de tenir-ne un.




El club reconeix que ja ha fet arribar les seves necessitats a l'Ajuntament per tal d'analitzar les possibilitats de disposar d'un espai per entrenar aquesta modalitat del voleibol.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.