El CV Sant Cugat afronta el repte de sorprendre el Vall d'Hebron a l'Olímpics


  • Comparteix:

El pavelló Olímpics acull el derbi català on el CVSC haurà de frenar el joc d'Arranz (4) i Albesa (2) / Font: Facebook

El pavelló Olímpics acull el derbi català on el CVSC haurà de frenar el joc d'Arranz (4) i Albesa (2) / Font: Facebook

El Club Voleibol Sant Cugat afronta la segona jornada de Superlliga 2 a la pista del Vall d'Hebron aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia. Les de Leo Passerine, amb l'equip al complet i les dues col·locadores més recuperades, intentaran bloquejar el joc d'atac de les barcelonines per intentar puntuar en el derbi català de la categoria.

La victòria de la setmana passada li ha anat molt bé al CV Sant Cugat, que aquest diumenge se les ha de veure amb un dels candidats a l'ascens, el Vall d'Hebron. El triomf és important perquè l'equip agafi confiança i perquè la victòria val el seu pes en or en la primera part del campionat. Els sis primers partits decidiran qui juga l'ascens i qui la permanència o el descens. L'equip dirigit per Leo Passerini ha aprofitat la setmana per treballar el partit i recuperar les dues col·locadores, Carlota Santamaria i Paula Osorio, que la setmana passada van jugar condicionades per les seves respectives lesions. Tant Santamaria com Osorio encara no estan al cent per cent, però han millorat el seu estat els últims dies. El tècnic vermell-i-negre, Leo Passerine, té clar que la clau per plantar cara a les barcelonines passa per frenar el seu atac.



Leo Passerine

És important frenar el seu atac. Sabem de la dificultad del partit, però si igualem els moments bons d'Alcobendas podem guanyar.



En opinió de Passerine, el CV Vall d'Hebron és, juntament amb l'Alzira, un dels equips que lluitarà per l'ascens. El seu punt fort és l'atac i les jugadores que ho fan possible, Arranz i Albesa. Per tant, les opcions del conjunt santcugatenc passen per bloquejar al màxim possible les accions atacants de les rivals, acompanyan-lo d'un bon nivell en la resta del seu joc. Els precedents més immediats entre CV Sant Cugat i CV Vall d'Hebron, aquesta temporada, són els dos partits de Copa Catalana, que van caure del costat de les barcelonines.

El derbi català de la Superlliga 2 es jugarà diumenge a partir de dos quarts d'una del migdia al pavelló Olímpics de la Vall d'Hebron.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.