El Volei Sant Cugat prepara un torneig especial en motiu del 25è aniversari


  • Comparteix:

La 10a edició del torneig Internacional Ciutat Sant Cugat es disputarà al setembre

La 10a edició del torneig Internacional Ciutat Sant Cugat es disputarà al setembre

La 10a edició del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat, que organitza el Club Voleibol Sant Cugat, es disputarà del 19 al 22 de setembre. L'entitat santcugatenca vol que l'esdeveniment sigui especial amb motiu del 25è aniversari del club. El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, ha confirmat que, a dia d'avui, ja hi ha un equip portuguès i un italià que han enviat la sol·licitud per participar-hi.

El que sí que serà com els altres anys és que la competició estarà formada per un total de 40 equips. El dos primers dies de competició es disputarà la fase catalana, mentre que els dos darrers dies tindrà lloc la fase internacional. Tot i això, el president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, ha confirmat que ja hi ha dos equips estrangers que han sol·licitat participar en el torneig.

Miquel Martínez

Hi haurà alguna cosa especial. A banda de definir els dies i resevar els espais amb l'Ajuntament no es tancarà fins el maig. Hi ha una sol·licitud d'un equip italià i un portuguès però és molt d'hora.


La 10a edició del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat, que coincidirà amb el 25è aniversari del club, es disputarà del 19 al 22 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.