El Volei Sant Cugat signa una important i contundent victòria davant l'Alzira

El Volei Sant Cugat guanya l'Alzira (3-0) a l'11a jornada de Superlliga 2 i se situa tercer en promoció d'ascens a Superlliga. Les santcugatenques han fet un partit molt seriós davant un rival directe de la part alta de la classificació.

El Club Voleibol Sant Cugat segueix apropant-se al play-off d'ascens situant-se a les primeres posicions de la competició. Les santcugatenques han guanyat el primer set per (26-24), tot i que els ha resultat complicat a causa de la pressió de les seves rivals. Les vermell-i-negres han aprofitat la vinentesa per seguir amb la mateixa tònica tot i que al segon set l'Alzira ha sabut trobar el seu lloc al partit. Les visitants han empatat el set i fins i tot s'han avançat al marcador. El Volei Sant Cugat ha reaccionat i ha retallat punts fins a guanyar el segon set (25-20). Amb un 2-0 a favor, les santcugatenques han mantingut la mateixa dinàmica de joc del segon set. Tot i això l'Alzira s'ha posat per davant en el marcador en dues ocasions despertant així al partit. Les vermell-i-negres no s'han donat per vençudes i han recuperat els punts perduts, remuntant el matx i enduent-se el darrer set (25-20) signant així el definitiu 3-0.

El tècnic del Club Voleibol Sant Cugat, Leo Passerine, afirma estar content pels tres punts assolits.

Leo Passerine

Hem fet un gran partit i a priori pensàvem que seria més dur. Estàvem molt concentrats. Estic molt content pels tres punts assolits.

El proper partit que disputen les santcugatenques és dissabte vinent a les set de la tarda davant el Club Voleibol Leganés.