El Voleibol Sant Cugat prepara un esdeveniment únic per al Torneig Internacional


  • Comparteix:

La sorpresa al Torneig Internacional, la cirereta dels 25 anys del Volei Sant Cugat

La sorpresa al Torneig Internacional, la cirereta dels 25 anys del Volei Sant Cugat

El Club Voleibol Sant Cugat prepara una gran sorpresa amb motiu del seu 25è aniversari en la 10a edició del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat. Tot sembla indicar que aquesta novetat la protagonitzarà l'equip sènior. A més, el club santcugatenc dissenyarà un nou uniforme i crearà un nou escut per l'aniversari. Així ho ha donat a conèixer el president de l'entitat santcugatenca, Miquel Martínez, en l'assemblea general de socis. Enguany, el Volei Sant Cugat tanca l'exerici 2011-2012 amb un benefici de més de 1.000 euros.

La lectura i aprovació de l'acta anterior, la memòria d'activitat de l'any passat, la liquidació del pressupost de la temporada 2011-2012, el 25è aniversari del club, la proposta d'activitats per al 2012-2013, el pressupost del nou exercici i les quotes de la temporada han estat els punts que s'han tractat en l'assemblea general de socis del Club Voleibol Sant Cugat. I és que el club ha volgut fer especial menció a la passada temporada, que ha resultat històrica per a l'entitat, sobretot amb el triplet obtingut pel juvenil. Pel que fa al nou exercici, el pressupost passa de 115.300 euros a 126.368, tenint en compte que l'entitat preveu una major despesa. Pel que fa a les quotes, la junta ha proposat cobrar dos euros més als socis en cada mensualitat amb l'objectiu d'obtenir 3.000 euros més al final d'any.

Un any que esdevé especial per al club santcugatenc que compleix 25 anys de vida. És per això, que durant aquest curs hi haurà diversos actes per recordar aquesta data. Per començar es crearà una nova equipació que estrenaran les infantils que disputin el Campionat d'Espanya. La resta de conjunts l'estrenaran la temporada que ve. El club també ha anunciat que es vol canviar el terra del Pavelló de Voleibol a Sant Cugat de Valldoreix, així com modificar l'escut, fer una exposició d'aquests 25 anys, fer una trobada d'exjugadors i un sopar d'aniversari. Malgrat aquesta atapeïda agenda, la cirereta de l'aniversari arribarà al mes de setembre, quan el Club Voleibol Sant Cugat organitzi la 10a edició del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat. La idea és que el sènior vermell-i-negre protagonitzi la que serà la sorpresa de l'any per a l'afició santcugatenca. Tot i que el president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, no ha volgut avançar res, ha assegurat a Cugat.cat, que serà un acte únic que fins ara no s'ha fet.

Miquel Martínez

Si surt bé serà una cosa que no s'ha fet encara a nivell de clubs. Atraurà molt gent del voleibol català a Sant Cugat.


Enguany el Club Voleibol Sant Cugat està format per un total de 163 jugadores federades, dividides en tres cadets, sis infantils, tres juvenils, dos sèniors i un màster, format per 17 pares. El club espera ser present en sis competicions a nivell estatal. Els objectius passen per la Superlliga Júnior, el torneig de Portugal i Itàlia a Setmana Santa, la final catalana juvenil i la il·lusió que el juvenil i el cadet es classifiqui pel Campionat d'Espanya. Una trentena de socis han acudit a l'assemblea general del Club Voleibol Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.