El Volei Sant Cugat assoleix el primer objectiu de la temporada


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Club Voleibol Sant Cugat

Imatge d'arxiu del Club Voleibol Sant Cugat

El Club Voleibol Sant Cugat venç (1-3) a la pista del Club Voley Leganés i es classifica per a la fase d'ascens a Superlliga. Les vermell-i-negres necessitaven sumar tres punts per assolir l'objectiu i n'han sumat tres de la seva visita a Madrid. El conjunt de Leo Passerine ha dominat el partit des de l'inici i no s'ha deixat sorprendre en cap moment i aconsegueix així l'objectiu quan encara queda una jornada per acabar la lliga regular.

En el primer match ball les noies del Club Voleibol Sant Cugat han assolit l'objectiu fixat al principi de temporada, classificar-se per a la fase d'ascens a Superlliga. Les vermell-i-negres necessitaven sumar dos punts en les dues últimes jornades de la fase regular i ho han aconseguit en el primer dels dos partits a la pista del Club Voleybol Leganés. Les santcugatenques han sortit amb ganes i s'han endut el primer set per un clar 18 a 25. El segon període ha estat més ajustat però en el moment clau les vermell-i-negres han tornat a ser més fortes. Les madrilenyes han reaccionat guanyant el tercer set, però en el quart el Club Voleibol Sant Cugat ha tornat a endur-se el gat a l'aigua i ha aconseguit l'anhelada classificació.

La jugadora del Club Voleibol Sant Cugat Marta Galcerán destaca l'alegria de l'equip després d'assolir l'objectiu.

Marta Galcerán

Teníem la pressió de guanyar, s'ha complicat el tercer set que ha estat igualat, però l'hem tret i estem contentes.




La setmana vinent les vermell-i-negres visiten la pista del CAEP Sòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.