El Volei Sant Cugat torna a vèncer i manté la quarta plaça a la fase d'ascens


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat ha passat per sobre del Zalaeta

El Club Voleibol Sant Cugat ha passat per sobre del Zalaeta

El Club Voleibol Sant Cugat supera sense despentinar-se (3-0) el Fisiomás Zalaeta i recupera el camí del triomf en la quarta jornada de la fase d'ascens a Superlliga 1. Les vermell-i-negres no han donat cap opció a les gallegues i segueixen a la quarta plaça. A més de seguir optant a l'ascens, el conjunt santcugatenc va descartant rivals que amb les seves derrotes es van quedant enrere a la classificació. El balanç de les noies de Leo Passerine en aquesta fase d'ascens és de tres victòries i una sola derrota.

Les santcugatenques han superat el conjunt gallec sense gaires problemes demostrant que la derrota de la setmana passada no els ha afectat. El primer set ha estat el més fàcil per a les vermell-i-negres que l'han endut molt holgadament (25-14). En el segon set les coses s'han igualat més però de nou ha caigut de banda santcugatenca, en aquest cas per cinc punts de diferència (25-20). Tot i la superioritat santcugatenca, les d'A Corunya s'han posat les piles en el darrer set que ha estat encara més igualat tot i decidir-se a favor de l'equip de Leo Passerine.

El tècnic argentí del Club Voleibol Sant Cugat està satisfet que la derrota de la setmana passada no hagi passat factura al seu equip.

Leo Passerine

Per sort la derrota de la passada jornada no ens ha afectat i aquesta setmana hem pogut guanyar com esperavem.


La següent jornada les santcugatenques tornen a jugar a casa contra l'Emevé, últim classificat de la fase d'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.