L'entrenador del CVSC, Leo Passerine, deixa el club i torna al Brasil


  • Comparteix:

Leo Passerine amb les seves jugadores durant un partit la primera temporada / Font: Facebook

Leo Passerine amb les seves jugadores durant un partit la primera temporada / Font: Facebook

L'entrenador del sènior del Club Voleibol Sant Cugat, Leo Passerine, que aquesta temporada ha estat a un pas d'ascendir l'equip a Superlliga 1, deixa el club santcugatenc després de quatre anys. Motius personals l'obliguen a tornar al Brasil. Passerine, que les dues últimes temporades ha dirigit el primer equip de l'entitat, va començar al Sant Cugat lligat a la base, aconseguint el campionat d'Espanya amb l'infantil el 2011.

Segons ha informat el club, Leo Passerine continuarà treballant pel Volei Sant Cugat fins a final de temporada, i li deixa una porta oberta per un possible retorn. La seva última tasca vinculada al club serà el campus d'aquest estiu a La Garrotxa. El president del CVSC, Miquel Martínez, asegura que la situació ha estat una sorpresa.


Miquel Martínez

Per al club ha estat una novetat tot i que el Leo ho ha estat madurant un temps. Però ho ha comunicat bé.


El fins ara entrenador del juvenil Rafa Ruiz serà el seu substitut. L'entrenador de més èxit de la base pren el relleu a Passerine.
Ruiz afronta aquest repte després de protagonitzar molts dels moments històrics de l'entitat des de la seva arribada la temporada 2008-09. Quatre podis estatals i tres campionats de Catalunya l'avalen. Segons el president de l'entitat cal donar oportunitats a la gent de la casa.


Miquel Martínez

Hem de donar oportunitat a la gent que hi ha dins del club. El Rafa ha tirat endavant tots els reptes que li hem proposat.



Aquesta no serà la primeva experiència de Rafa Ruiz amb un equip sènior al club santcugatenc. La temporada de l'ascens a Superlliga 2 amb Dani Pacheco a la banqueta la 2009-10, Ruiz feia de segon. A partir d'ara, Ruiz serà l'encarregat de formar l'equip per al pròxim curs. L'objectiu tornarà a ser ambiciós, millorar la campanya que acaben de tancar amb l'ascens a tocar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.