El Volei Sant Cugat no pot amb el Vall d'Hebron en les semis de Superlliga


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Volei Sant Cugat haurà de jugar la final de consolació de la Superlliga Catalana després de perdre (3-0) la semifinal davant el Vall d'Hebron. El seu adversari en la lluita pel tercer lloc serà el CVB Barça, que va perdre (1-3) contra el Sant Boi.

El segon partit de la pretemporada ha servit al tècnic Rafa Ruiz per veure el comportament del seu equip en pista, aquest cop en un partit oficial. El CV Sant Cugat ha jugat amb tots els seus efectius però el seu joc ha estat irregular i mancat de força com reconeix Ruiz. El resultat és que les santcugatenques no s'han fet amb cap set i han cedit en els tres per poc marge 25-21, 25-18 i 25-23. Amb tot, el tècnic Rafa Ruiz està satisfet.


Rafa Ruiz

Estic bastant content, vam jugar prou bé. Potser ens va faltar una mica d'actitud per guanyar algun set.


Abans de disputar la final de consolació de la Superlliga Catalana, el CV Sant Cugat es desplaça aquest cap de setmana a Madrid per participar en el Torneig de presentació dels equips de l'Alcobendas, on es mesurarà a futurs rivals de Superlliga com el Murillo, actual subcampió de lliga, CVB Barça i el conjunt amfitrió.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.